Inför V86® (superjackpot): ”Har en utmärkt chans”

Candlewick (V86-5) visade ingen ringrost när hon för snart två veckor sedan var tillbaka på tävlingsbanan efter 2,5 månaders tävlingsuppehåll. Från fjärde par utvändigt levererade hon en kraftfull slutstöt till andraplatsen, bara ett huvud efter vinnaren.
– Hon var jättebra och Peter Ingves var riktigt entusiastisk över henne. Hon blev faktiskt störd i första sväng och det kostade henne troligen segern, säger hästens tränare Jerry Riordan.

Segerchans i varje lopp
Halmstadtränaren har höga tankar om det fyraåriga stoet som 24 starter in i karriären har tagit fem segrar och elva pallplatser.
– Hon tränar riktigt bra efter loppet, hon är en klassmärr och jag tror att hon har en utmärkt chans, inte bara i det här loppet utan varje gång ändå tills hon börjat möta de riktiga topphästarna.
Senast hade Candlewick spår nio bakom bilen. Nu startar hon från spår två över kort distans och med favoritspelade Laban Lagö utvändigt om sig är det ledningen som hägrar.
– Hon går både i ledningen och bakifrån men jag tror att i det här sammanhanget är det alltid bra att komma till ledningen och diktera villkoren. Och Peter Ingves älskar ledningen, där är han dubbeltuff!

Ola Johansson, Kanal 75

Senaste inlägg om resultat, tips och nyheter:

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.