V86®: Styrkedemonstration av Mellby Indigo

Det blev en tung väg till vinnarcirkeln för Mellby Indigo och när mållinjen skars trodde hans tränare och kusk att han hade förlorat. Men fyraåringen visade härlig styrka och inställning när han först krossade ledaren från positionen utvändigt och sedan höll en smygkörd utmanare bakom sig.
– Han gjorde ett tappert lopp och krigade till sig segern, fast kusken trodde att han torskade, sa Robert Bergh.
– Han är fantastiskt ärlig och tar något felsteg och sådär. Men han vill bara väl och det var en bra tid han vann på med de pengar han har på sig.
Segertiden skrevs till 1.14,4 över 2 640 meter med bilstart och Mellby Indigos vinstkonto uppgår till 206 000 kronor.

Bergh dubblade
Redan i loppet efter på Åbytravet kom nästa seger för Robert Bergh. För andra veckan i rad var hans Samson först i mål över tre varv. Och för andra veckan i rad bröt hästen ner på upploppet. Den här gången så mycket att domarna dröjde med resultatet. De valde emellertid att fria och låta fyraåringen behålla segern.
Unacerveza Broline gjorde också en gedigen insats på Mölndalbanan då han via fjärdespår på den första bortre långsidan rundade fram till positionen utvändigt om ledaren och därifrån drog undan till överlägsen seger.
I kvällens sista lopp inom V86 på Åby höll favoritspelade Power Lane strålande efter att ha blivit överfallen i ledningen men han tvingades släppa en smygkörd Es Trenc förbi sig över upploppet.

Dubbeljackpot på onsdag
Peter G Norman lät påtagligt nöjd med Rally Inge inför tävlingarna på Solvalla och han hade fog för sin optimism. Hästen, som gjorde debut bakom startbilen, pilade till ledningen och när mållinjen skars hade han lämnat sina konkurrenter i överlägsen stil.
– Han var väldigt fin! Det blev lite körning där mitt i loppet men sedan gick han undan på lätta ben, sa hemmatränaren.
I uttagningsloppet till Amatör-SM var segerreceptet också ledning från start till mål. Patrik Fernlund satt i sulkyn och hästen som gjorde jobbet var No Pressure.
– Hästen var riktigt fin och Patrik gjorde allt rätt, så det var riktigt skoj! sa tränaren Philip Di Luca.
Daniel Redéns Red Rum imponerade när han utklassade motståndet och även Timo Nurmos pansarvagn Marion Fouty Bon (Jorma Kontio) spelade i en högre division än sina motståndare på Solvalla. För dem som lyckades pricka in samtliga åtta vinnare på V86 uppgick belöningen till blygsamma 572 kronor. De övriga potterna frös inne och därmed väntar en dubbeljackpot på V86 nästa onsdag.

Ola Johansson, Kanal 75

Den nya plattformen för start- och resultatlistor kommer lanseras efter sommaren. Information från ATG kommer gå ut i god tid innan lansering.
Tills vidare kommer start- och resultatlistor fortsatt finnas tillgängliga här på Kanal75.se.

Nyhetsartiklar och bilder kommer finnas kvar hos Kanal75.se/media med samma inloggningsuppgifter som i dag.

För åtkomst till startlistor och resultatlistor efter flytten var vänlig mejla ATG med uppgifter för uppdatering av avtal och access (nya lösenord).

Kontaktperson (avtalsansvarig):
Företag:
Epost:
Mobil:

Skicka dina kontaktuppgifter till startlistor@atg.se

The service for start lists and result lists will soon be moving to ATG.
News items and pictures will remain on Kanal75.se/media with the same login details as today.

To access the start lists and result lists, please email ATG as soon as possible with details for the updating of agreements and access (new passwords).

Contact person (with responsibility for the agreement):
Company:
Email:
Mobile:

Send your contact details to startlistor@atg.se

Senaste inlägg om resultat, tips och nyheter:

You can leave a response, or trackback from your own site.

Skriv en kommentar