Inför V75®(jackpot): Norska segerskålar på Solvalla?

Det väntar högklassiga travtävlingar i form av finaler i Svenska Travligan på huvudstadsbanan och redan i den inledande stoeliten har Kristian Malmin ett starkt kort att spela ut i form av toppstoet Miracle Tile (V75-1). Hon har gjort många bra lopp i Sverige tidigare, bland annat vann hon Sto-EM på Solvalla i augusti. Närmast kommer hon från en fjärdeplats i gulddivisionen på Bjerke.
– Senast var hon inte som bäst. Hon gick helt okej men hon har gjort sina bästa lopp i Sverige där man får använda körspö, säger Kristian Malmin som bedömer hästens form som god.
– Hon gick ett väldigt fint träningspass här i tisdags och låg väldigt bra i puls, så allt verkar i alla fall normalt.
Spår två bakom startbilen borgar för en fin resa.
– Hon är ju väldigt rask från start och kan köra till och få en fin rygg. Då gör hon sina allra bästa lopp och mot så här bra motstånd är hennes chans att vinna loppet att köra i rygg.

Obesegrad med Kihlström
Den andra hästen som Kristian Malmin tror på segerchans med, Oracle Tile (V75-6), startar från spår sju bakom bilen i bonsdivisionens final. Örjan Kihlström har kört femåringen två gånger tidigare och båda gångerna har det blivit seger.
– Han är efter Ready Cash och har lite humör och Örjan (Kihlström) har väldigt fin kemi med hästen. Och det är en väldigt, väldigt bra häst som kommer med fin form och som jag har höga förhoppningar på. Han har spår långt ut på vingen men skulle det inte bli helt fel så kommer han att kämpa långt framme.

”Blir bara bättre och bättre”
Stallets övriga två hästar är inte heller några duvungar och skulle någon av dem sätta nosen först kommer utdelningen rusa i höjden.
Present Tile (V75-2) är en stark och rejält häst som säkert kommer att göra ett bra lopp men jag tror att det blir tufft att räcka hela vägen till seger. Men på en gardering kan man ta med honom för han måste väl ha gått runt 1.11 sista rundan på Bjerke och blir bara bättre och bättre. Det skulle vara en stor fördel om det blir lite körning.
Floris Baldwin (V75-3) gör jämna och fina lopp men jag tror att det blir tufft för honom att räcka hela vägen även om han står fint till. Han kan säkert tjäna fina pengar. Han känns också väldigt fin i träningen och vi provar att komma ner på innerspår för att smyga med. Han har ju haft några väldigt fina avslutningar men det hänger på att det blir körning och löser sig under vägen.
Sjurättpotten på V75 kommer enligt prognosen uppgå till 44 miljoner kronor. Strax före sju på lördagskvällen kommer det stå klart hur miljonerna har fördelats.

Ola Johansson, Kanal 75

Nu finns alla start- och resultatlistor på en ny webbsida. Du hittar den här https://print.atg.se
Nyheter, reportage och andra texter kommer fortsatt att finnas här på Kanal75.se men start- och resultatlistor försvinner inom kort.
Om ni sökt och inte fått inloggningsuppgifter till nya sidan för start- och resultatlistor skickade till er under vecka 41 så ber vi er kontakta er avtalsansvariga eller startlistor@atg.se.”

All entries and results are now available on a new website. You can find it here
https://print.atg.se.
News, articles and other texts will still be available here on Kanal75.se but entries and results will disappear shortly.
If you have applied for and have not received a login to the new website for entries and results sent to you during week 41, we ask you to contact your contract manager or to startlistor@atg.se

Senaste inlägg om resultat, tips och nyheter:

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.