V75 Tips

Här kommer V75 tips idag inför kommande V75-omgångar. Tipsen levereras i allt från klassiker som ”Fem tippar V75”, där fyra aktiva travpersoner och en gäst tippar kommande omgång, till väldigt populära ”Björnkollen” med Björn Goop som varje vecka kommer med nya bra V75-tips. Sedan har vi naturligtvis även våra egna V75-tips i form av ett lagom stort V75-system. Fler bra tips kommer även tillkomma allteftersom sidan byggs ut.

Björnkollen V75-tips LÖRDAG Gävle lördag 23 maj 2020

Här kommer Björnkollen V75 med Björn Goop som delar med sig av sina bästa V75-tips inför loppen på LÖRDAG Gävle lördag 23 maj 2020. Inför nästan varje V75-omgång spelar han in det populära travprogrammet Björnkollen som sedan ses av runt 20.000 tittare. Vilket är ett väldigt bra betyg på att programmet är sevärt.
Kommentera gärna själv vad du tycker om Björns tips inför V75 LÖRDAG Gävle lördag 23 maj.

V75 tips Gävle lördag 23 maj 2020

Här kommer V75 tips idag inför Gävle lördag 23 maj 2020. Tipset levereras i form av ett V75-system med en total kostnad på 360kr. Grunden i systemet är att först välja två riktigt bra spikar och sedan bygga ut med fler hästar i de övriga loppen. I de mer osäkra loppen adderas extra hästar för att skapa en bra mix och öka vinstchanserna.

Kommentera gärna vilka hästar du spikar inför V75 på Gävle lördag 23 maj 2020 eller dela med dig av dina bästa V75 tips.

V75 tips 2020-05-23
Avd. System  
1 7 Vikens High Yield (Per Lennartsson) 
2 8,6,7,13,5,14  
3 4,7,10,3,8  
4 9,10,6,7  
5 6,9  
6 2,4,3  
7 5 Expensive (Örjan Kihlström) 

Inför V75/jackpot Gävle: Höga betyg från Linder

Lördagens inledande V75-avdelning ser en storfavorit i Robert Berghs förvandlingsnummer Vikens High Yield som radat upp tre raka segrar på topptider över tre olika distanser.
Nu vankas det springspår och en ny kusk i Per Lennartsson, men invändigt står motbudet Falcon Am som också kommer från tre raka segrar.
De flesta experter verkar ense om att Falcon Am ska ta ledningen och få Vikens High Yield på utsidan.
Tränaren Fredrik Linder har tidigare beskrivit sin häst som ”fruktansvärt snabb ur blocken” och säger inte emot.
– Jag vidhåller det, han har inte blivit segare från start. Sedan tycker jag att Örjan (Kihlström) är lite undervärderad från springspår, han är nog topp-3 i Sverige, säger Linder.
Men vad händer sedan?
Ska Vikens High Yield få överta kommandot som han fått i vid sina tre segrar, eller vankas det svar?

Fredrik Linder har sin syn klar på det.
– Får jag bestämma så går hästen i ledningen imorgon.
Prognoserna talar för regn i Gävle.
Är han känslig för underlaget?
– Hästen är oöm för det. Det var dåligt väder i Rättvik senast och han löste uppgiften på bra sätt. Det som var är att han trampade igenom lite grann på bakkotorna, det har han aldrig gjort tidigare och till 99 procent berodde det på att banan var så stum. Gävles bana tål vatten på ett helt annat sätt och på en normal svensk travbana ser jag inte hur det ska vara några problem. Jag ser inga nackdelar med om det blir skitig bana.
Hur ser du på vinstchansen?
– På en skala 1-5 säger jag 4,5.

”Ser ut som studsbollar”
Ännu hårdare betrodd ser stallets andra häst ut att bli. Expensive var femma bakom superstjärnorna Aetos Kronos och Green Manalishi i sitt kungapokalskval.
– När Aetos Kronos gick på så försökte han lägga i en växel till, den fanns dock inte riktigt, men han krigade hela vägen in i kaklet. Jag har gillat den där lille pojken ända sedan tvååringssäsongen.
Det följdes upp med en enkel spurtseger i mer normal konkurrens.
– Örjan var väldigt ”confident” efter loppet och tyckte att jag hade väckt upp honom bra på Åby. Han har vaknat till.
Går det att få honom att öppna lite bättre?
– Jag har inte provat att trycka av honom någon gång utan litat mer på hans raketspurter. Örjan fick känna på honom lite grann senast och möjligtvis att han har några idéer med att han kan öppna rappare än vad jag har vågat. Det är i alla fall ett bra spår där han kan löpa ut lite renare från början, säger Fredrik Linder som inte planerar några ändringar i utrustningen.
– Han går med öppet huvudlag och fasta tussar. Så länge de går på glädje vill jag inte på med norskt huvudlag och rycktussar.
Hur bedömer du vinstchansen där?
– 4,7. Jag är alltid kaxig när jag inte kör själv, men jag tycker att jag lämnar över två hästar i skön författning. De ser ut som studsbollar här hemma och är helt galna i både hage och träning, säger Fredrik Linder.

Kanal 75

Travsurr med Bo Eklöf och V75-tips Gävle lördag 23 maj 2020

Här kommer Travsurr med Bo Eklöf som delar med sig av sina bästa V75-tips inför loppen på Gävle lördag 23 maj 2020. Inför nästan varje V75-omgång spelar han in det populära travprogrammet Travsurr. Dock fungerar inte videon i alla webbläsare, men då kan se se den via denna sida.

Kommentera gärna själv vad du tycker om Bo Eklöfs V75-tips inför V75 Gävle lördag 23 maj.

Inför V75 & GS75: Jagar dubbla fullträffar

Målet var nämligen att försöka upprepa bedriften från i fjol då stallets galjonsfigur Queer Fish skrällde hem Sweden Cup efter en virvlande spurt.Det kommer inte att hända, av den enkla anledningen att årets upplaga av Sweden Cup helt sonika slopats av Solvalla i spåren av covid-19.– Man kan ju hoppas att vi får en inbjudan…
Läs mer

Inför V75/jackpot Gävle: Elitloppet inte aktuellt redan i år – eller?

Frågan är om någon travtränare, någon gång, har haft ett så stjärnspäckat stall som Solvallatränaren Daniel Redén. Vi ska inte rabbla upp alla toppnamn här, men hans duo Missle Hill och Sorbet är redan klara för Elitloppet på Solvalla nästa söndag. Och fyrfaldige elitloppsfinalisten Propulsion får en plats om Daniel Redén tackar ja. Double Exposure…
Läs mer

V75-system och V75-tips Gävle lördag 23 maj 2020

Jonas Noreen och Eskil Hellberg bjuder i sin V75-podcast Systemet på en sammanfattning av den senaste informationen inför veckans omgång av V75 på Gävle lördag 23 maj 2020. Lyssna på deras diskussioner och ta del av deras V75-system. Utifrån deras systemförslag kan du sedan enkelt skapa ditt egna V75-system. Kommentera gärna själv vad du tycker…
Läs mer

Inför V75/jackpot Gävle: Elitloppsdrömmarna tar fart i Gävle

Gävletravet bjuder på en riktigt fin travmeny på lördag med en jackpot på minst 65 miljoner kronor i sjurättspotten på V75 och loppet ”Vägen till Elitloppet” som den sjätte avdelningen på det stora spelet. Ett finallopp i gulddivisionen där vinnaren erbjuds en plats i Elitloppet på Solvalla. 1609 meter är distansen och Rickard Svanstedt vill…
Läs mer

Inför V75/jackpot Gävle: Elitloppsdrömmarna kan ta fart i Gävle

Gävletravet bjuder på en riktigt fin travmeny på lördag med en jackpot på minst 65 miljoner kronor i sjurättspotten på V75 och loppet ”Vägen till Elitloppet” som den sjätte avdelningen på det stora spelet. Ett finallopp i gulddivisionen där vinnaren erbjuds en plats i Elitloppet på Solvalla. 1609 meter är distansen och Rickard Svanstedt vill…
Läs mer

Fem tippar V75 tips Gävle lördag 23 maj 2020

Här kommer Fem tippar V75 tips inför V75 Gävle lördag 23 maj 2020. I veckans Fem tippar V75 får du 5st V75-system på 240 rader från fyra stycken travpersonligheter (kuskar, tränare eller andra experter) samt en gäst. Observera att om häst är fetmarkerad, så har kusken/tränaren tippat sin egen häst. Med Fem tippar så får…
Läs mer