Full pott på ”mello” och V75 för Schlager-Stefan

Stefan Eriksson, marknadschef på travbanan i Eskilstuna, åker land och rike med melodifestivalen just nu och rapporterar om den kringresande cirkusen för ATG och tidningen Expressen.
Hos ATG går det att spela på både artister och hästar och Stefan Eriksson – ”Schlager-Stefan”– har varit mycket pricksäker i sina musikaliska tips.
I lördags lyckades han även med sitt andelsspel till V75 på sajten ATG Tillsammans.
Endast 355 av dryga miljonen inlämnade system hittade alla vinnarna. Schlager-Stefans var ett av dem.
– Det gick verkligen min väg hela lördagen och det blev en spännande eftermiddag i Luleå med trav och schlager om vartannat, säger han,
I sina tips till Melodifestivalens deltävling i Luleå trumpetade han ut att artisterna Mohombi och Mariette skulle bli lördagens stora vinnare och ta sig direkt till final.
Ett spel som stod i sju gånger i odds när Stefan Eriksson vinkade med spelflaggan på fredagen.
Folk som trodde på hans tips till V75 tjänade också en slant.
Det blev sju rätt på Mantorp V75 och den totala vinsten för laget blev 73 756 kronor. Andelarna kostade 50 kronor och gav 1 891 kronor stycket tillbaka.
– Att Princess S.W. skulle vara den klart bästa spiken stämde ju. Jag såg den i Kalmar gången innan och hon imponerar ju varje gång, berättar Stefan Eriksson.
Jätteskrällen i Mantorp blev Winner Bac i V75-2, endast med på tre procent av de inlämnande systemen.
Om man garderar i V75-2 ska man ta med 7 Winner Bac som bara är streckad på tre procent just nu”, skrev Schlager-Stefan.
– Markus B Svedberg är tränare på Sundbyholm och jag följer hans hästar väldigt mycket. Men jag vet också att Winner Bac är väldigt bra. Jag tyckte att det var obegripligt att den inte var så mycket spelade den här gången, i ett väldigt öppet lopp dessutom, säger Stefan Eriksson.

Carola och ”Hockey”
Schlager-Stefan har precis klivit av planet söndag förmiddag efter helgen i Luleå.
Efterfesten med artister och branschfolk höll på till 03.00. Planet gick blodigt tidigt.
Schlager och trav har varit två stora intressen sedan han var liten och såg Carola Häggkvist vinna med Främling och föräldrarna hade häst hos travtränaren Håkan ”Hockey” Eriksson på Sundbyholmstravet.
– Och nu får jag jobba med mina intressen. Det är järnet på Sundbyholm från måndag morgon och sedan melodifestivalen mot slutet av veckan så här års. Jag har jättekul, säger Stefan Eriksson som började som marknadschef på travbanan 2007 och, som han säger, tillhört ”schlager-bubblan” lika länge som reporter och tipster.

Fotnot: Följ Schlager-Stefans mello-tips på atg.se/schlager

Mikael Wikner, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg

Senaste inlägg om resultat, tips och nyheter:

You can leave a response, or trackback from your own site.

Skriv en kommentar