22 miljonsystem på V75®

Två överraskningar skapade en ny miljonutdelning på V75® på lördagen.
Awesome Kronos och Johan Untersteiner och Zaffiro Jet med Nicklas Korfitsen i sulkyn blev de stora svårigheterna för spelarna på Åby.
Båda vinnarna spurtade via de två invändiga open stretch-spåren på upploppet.
– Det var bara 22 system som fixade sju rätt. Det roliga är att miljonerna fördelades väl mellan de små och de "tunga" lirarna, alltså dom som spelar för mycket mer än 2000 kronor, säger ATG:s vinnarambassadör Hans G Lindskog.
16 av vinnarsystemen var inlämnade i Sverige, tre i Norge och ett i Finland.
Allra mest vann en välkänd lirare som bor på Västkusten. Han satte tre så kallade filsystem och vann alltså nästan 4,5 miljoner kronor.
– Men ett inte oväsentligt antal av de 22 systemen med sju rätt kostade en eller ett par hundralappar. Det minsta 96 kronor var inlämnat hos ATG-butiken Gunillas Kiosk och Spel i Junsele, säger Lindskog.

Miljon på Harry
Snabbspelet Harry Boy höll sig framme och ordnade sju rätt åt en person som spelat för 144 kronor hos ATG-butiken i Nacka (Direkten Sickla).
Mest vann gänget som spelar V75 Tillsammans hos ATG-butiken City Gross i Borås och delar på nästan 1,7 miljoner kronor. Systemet som kostade 1 620 kronor, såldes i tio andelar för 200 kronor styck. Vinsten blev alltså nästan 170 000 kronor per andel.
Drygt 1,5 miljoner delar elva spelare på som köpte en andel hos ATG-butiken ICA Kvantum i Trollhättan.
20 system hittade som sagt alla vinnarna och belönades med 1,3 miljoner kronor enbart för sju rätt. Sex rätt delade ut 2 407 kronor och fem rätt 135 kronor.

Kanal 75

Senaste inlägg om resultat, tips och nyheter:

You can leave a response, or trackback from your own site.

Skriv en kommentar