V64®: Skrattmatch för överlägsen Swagger

Boden-tränaren hade hittat en minst sagt lämplig uppgift på hemmabanan den här måndagskvällen. I V64-3 var Swagger megafavorit och den flerfaldige V75-vinnaren hade total lekstuga. Han återkom efter ett uppehåll på drygt en och en halv månad, och såg riktigt löpsugen ut. Hästen närmast joggade till ledningen in i första kurvan och sedan handlade det om ren defilering resten av loppet. Swagger fick inleda med 1.11,7 första 500 metrarna och dämpade tempot till 1.16 första varvet. När det var 600 meter kvar skruvade Sandra Eriksson upp tempot och i en snabb avslutning var Swagger helt överlägsen till slut. Han kom i mål på tiden 1.15,6/2140a i otroligt läcker stil. Bra spurt noterades av Dante Godiva till andraplatsen.
– Idag fick han en joggingtur. Det var nog lika lugnt som det såg ut. Han är så fin att sitta bakom. Man njuter och det är verkligen min dröm. Nu får vi se om vi gör en eller två starter till och sen tar vi lite vinterträning, sa Sandra Eriksson.
Boden-tränaren slog till med en dubbelseger i V64 när hon även avslutade omgången med Don Draper. Efter en resa i tredje par invändigt tråcklade sig Sandra ut in i sista sväng och kort före mål hann en bra spurtande Don Draper upp ledande Camilio.

Nilssons fransos obesegrad på svensk mark
Roger Nilsson har en spännande häst i fransosen Harlem Dupuitsvert som gjorde sin andra start för Boden-tränaren och fortfarande är obesegrad i sin nya regi. Den bildsköne fuxen var tidigare i träning hos Anders Lindqvist i Frankrike köptes av hästägare hos Roger Nilsson. Tredje raka segern togs i övertygande stil efter att han tagit ledningen in i första sväng. Han fick sedan bestämma tempot som han ville i täten. Efter att ha blivit utmanad och fått press runt slutsvängen av Saint Gloria, så lufsade Harlem Dupuitsvert bara ifrån över upploppet till en lätt seger.
– Det är en jättehärlig häst att köra och det känns som att han tycker det är kul. För att vara fransman är det inget skutt i honom, berömde Roger Nilsson sitt nyförvärv som utstrålar klass.

Michael Carlsson, Kanal 75

Nu finns alla start- och resultatlistor på en ny webbsida. Du hittar den här https://print.atg.se
Nyheter, reportage och andra texter kommer fortsatt att finnas här på Kanal75.se men start- och resultatlistor försvinner inom kort.
Om ni sökt och inte fått inloggningsuppgifter till nya sidan för start- och resultatlistor skickade till er under vecka 41 så ber vi er kontakta er avtalsansvariga eller startlistor@atg.se.”

All entries and results are now available on a new website. You can find it here
https://print.atg.se.
News, articles and other texts will still be available here on Kanal75.se but entries and results will disappear shortly.
If you have applied for and have not received a login to the new website for entries and results sent to you during week 41, we ask you to contact your contract manager or to startlistor@atg.se

Senaste inlägg om resultat, tips och nyheter:

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.