Svensk Travsport värvar Claes Broberg

Efter elva år på Örebrotravet lämnar banans kombinerade vd och sportchef för en ny tjänst på Svensk Travsport.
– Efter många års arbete lokalt på travbanor blir det intressant att jobba mer utifrån ett helhetsperspektiv, Det känns som en mycket inspirerande uppgift, säger Claes Broberg, som börjar på Svensk Travsport under juni månad där han bland annat ska arbeta med landets propositioner, Svenska Travligan och andra nationella tävlingar. Andra uppgifter berör licensfrågor på förbundsnivå, sportfrågor, startanmälningar och utvecklingsprojekt.
– Claes har stor erfarenhet av svensk travsport och hans kompetens passar perfekt in i rollen som sportsamordnare. Claes är en omtyckt kollega och medarbetare så jag är övertygad om att han kommer att passa fint in i en stark och engagerad sportavdelning, säger Svensk Travsports sportchef Petter Johansson.
– Att Claes Broberg slutar är naturligtvis ett avbräck. Han besitter en stor arbetskapacitet och har upparbetat en enorm kunskap för jobbet. Från mig som ordförande och på övriga i styrelsens vägnar gratulerar vi Claes till chansen att gå vidare i karriären och vi önskar honom naturligtvis all lycka till, säger Fredrik Ashem, ordförande på Örebrotravet.

Kanal 75

Senaste inlägg om resultat, tips och nyheter:

You can leave a response, or trackback from your own site.

Skriv en kommentar