Miljonvinst till ensam vinnare på Top 7® – ”Det känns overkligt”

Under den gångna lördagen var det fin sport med finaler på V75® på Solvalla. Många favoriter höll för trycket, så även på Top 7® där omgångens största favorit Admiral As infriade förväntningarna samt att andrahandaren Emoji kom tvåa. Trots det lyckades en man från Borås bli ensam om att hitta alla rätt och kammade därmed hem en vinst på hela 1 537 269 kronor. 
– Top 7 är ett roligt spel som jag har följt sedan starten. Jag lämnar alltid in två mindre lappar, på 48 kronor eller 96 kronor. På en av lapparna väljer jag samtliga hästar själv. Bakhästar ger ofta ganska bra odds och jag brukar plocka med några sådana där. På den andra lappen spikar jag favoriten eller en annan hårt betrodd häst som jag själv tror på. Och sedan får datorn göra resten, berättar vinnaren. 
 I lördags var det kupongen med spik på favoriten och sedan hjälp av Harry Boy® som var det vinnande konceptet. Och det är inte första gången som han har varit nära stora pengar på Top 7. 
– Jag har varit nära miljonen tidigare. Men då fick jag tyvärr bara fem rätt för att jag hade kastat om de två sista hästarna. Men för några veckor sedan fick jag in 9 000 kronor på fyra rätt också.  

Befann sig på födelsedagsfest 
Vinnaren följde inte tävlingarna aktivt under lördagskvällen då han befann sig på en 70-årsfest tillsammans med familjen.  
– Jag gick ut och kollade att jag hade fem rätt på V75, men glömde då att kolla Top 7. Sedan ringde ett nummer som jag inte kände igen på telefonen. En försäljare tänkte jag och knäppte av. Men det visade sig sedan att det var ATG:s vinnarambassadör Hans G Lindskog. Jag tog fram lappen och kollade tillsammans med frugan om det verkligen stämde. 
– Jag har fått in några vinster på trav genom åren, men inget så här stort. Det tog ett tag att somna i lördags. 
Till sist, vem är favoritkusken? 
– Magnus A Djuse kommer starkt. Örjan Kihlström har tidigare varit en stor favorit, men det har varit lite stolpe in och stolpe ut där. Men han levererade i lördags bakom Admiral As, skrattar en nybliven miljonär.  

Julia Björklund

Senaste inlägg om resultat, tips och nyheter:

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.