Fick in reservhästen – vann 1,4 miljoner: ”Glad som fan!”

Det var Destiny Effe i den sjätte avdelningen som mannen hade lämnat ensam på kupongen för 288 kronor. När han följde loppen tillsammans med en kompis upptäckte han att hästen inte var med när starten gick.
– Men jag var glad och tänkte att sex rätt är ju inte fel. Men så blev man ju ännu gladare när man rättade raden! Skrattar han.
Vinnaren av loppet, Celiaz gick in som reserv och därmed gav spelet sju rätt och en vinst på drygt 1,4 miljoner. Något som vinnaren märkte först när alla loppen var klara.
– I den sista avdelningen hade jag spikat Admiral As och den var man lite nojig över. Att den skulle vinna trodde man inte när man började se loppet kan man säga, förklarar han.
Men Admiral As stod för en imponerande insats utvändigt ledaren och kunde räkna hem segern i Åby Stora Pris trots att han fick göra grovjobbet själv över den dryga distansen. Med den vinnaren trodde båda kompisarna att de hade sex rätt, vilket de var väldigt nöjda med då sexorna gav hela 6 278 kronor.
– När jag såg siffrorna på kontot så uppdaterade jag hemsidan och väntade på att de skulle vara borta. Men det var de ju inte. Det var surrealistiskt, ren jäkla flax. Man visste inte riktigt hur man skulle tänka. Helt galet!

”Skulle käka gott och kolla på hästar”
Det var tack vare en travintresserad kollega som vinnaren upptäckte hästar för ett halvår sedan. Kollegan visade hur spelet fungerar och sedan dess har vinnaren satsat 500 kronor i månaden.
– Det är just det att man har den här lilla chansen att vinna som gjorde att jag tyckte det var kul. Men det var en ren slump att jag spelade just i lördags. Jag och polaren och skulle käka gott och kolla på hästar, det var därför. Hade han inte varit där hade det inte hänt.
Som tur var blev travkvällen av för vännerna och givetvis avslutades miljondagen med firande.
– Det blev några kalla öl och god mat. Sen får vi se vad jag gör av vinsten, men att betala av bilen ligger på agendan.

Julia Björklund

Senaste inlägg om resultat, tips och nyheter:

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.