Grand Slam 75 Tips

Här kommer Grand Slam 75 tips idag inför kommande Grand Slam 75-omgångar. Tipset levereras i form av ett Grand Slam 75-system med en total kostnad på 360kr. Grunden i systemet är att först välja två riktigt bra spikar och sedan bygga ut med fler hästar i de övriga loppen. I de mer osäkra loppen adderas extra hästar för att skapa en bra mix och öka vinstchanserna.

Grand Slam 75 tips Lindesberg söndag 24 maj 2020

Här kommer GS75 / Grand Slam 75 tips idag inför Lindesberg söndag 24 maj 2020. Tipset levereras i form av ett Grand Slam 75-system med en total kostnad på 360kr. Grunden i systemet är att först välja två riktigt bra spikar och sedan bygga ut med fler hästar i de övriga loppen. I de mer osäkra loppen adderas extra hästar för att skapa en bra mix och öka vinstchanserna.

Kommentera gärna vilka hästar du spikar inför Grand Slam 75 på Lindesberg söndag 24 maj 2020 eller dela med dig av dina bästa Grand Slam 75 tips.

Grand Slam 75 tips 2020-05-24
Avd. System  
1 13,3  
2 1,6,5,11,8  
3 9,13,1  
4 3,9,6  
5 7,5,8,12  
6 1 Twinkle Kronos (Kaj Widell) 
7 4 Lovemore* (Iikka Nurmonen) 

Grand Slam 75 tips Årjäng söndag 10 maj 2020

Här kommer GS75 / Grand Slam 75 tips idag inför Årjäng söndag 10 maj 2020. Tipset levereras i form av ett Grand Slam 75-system med en total kostnad på 360kr. Grunden i systemet är att först välja två riktigt bra spikar och sedan bygga ut med fler hästar i de övriga loppen. I de mer osäkra loppen adderas extra hästar för att skapa en bra mix och öka vinstchanserna.

Kommentera gärna vilka hästar du spikar inför Grand Slam 75 på Årjäng söndag 10 maj 2020 eller dela med dig av dina bästa Grand Slam 75 tips.

Grand Slam 75 tips 2020-05-10
Avd. System  
1 3,1  
2 8 Orvar Mollyn (Dagfinn Aarum) 
3 3,10,12,4,1  
4 1,6,5,8  
5 3,10,13  
6 2 Choco Garline (Linda Sedström) 
7 1,9,8  

Inför GS75: Eklundh drömmer om årgångsloppen med drömmaren

Sju starter, tre segrar och ett andra- och ett tredjepris är facit så här långt i karriären för Stall Åbys Uncle Töll.
Tränaren André Eklundh har 42 hästar i träning och den här fyraåringen har definitivt varit en som stuckit ut ur mängden på sitt eget speciella sätt.
Eklundh har inte riktigt kommit underfund med var han har Uncle Töll.
– När eller om han väl förstår att han ska tävla blir det nog bra. Han har alltid varit lat och flegmatisk och det är han fortfarande. Han vet liksom inte alltid vad han gör och har inte riktigt ”alla indianerna i kanoten” kan man säga. Men kapacitet har han och han är väldigt, väldigt snäll, säger Åby-tränaren.
André Eklundh anar fortsatt utveckling i fyraåringen och sätter en stor stjärna i kanten efter årsdebuten senast. Uncle Töll var knappt slagen i första loppet på över fyra månader på Axevalla.
Magnus Jakobsson körde och fick öppna tufft för att nå ledningen. Väl i spets fick Uncle Töll utstå press av loppets favorit och höll mycket bra till tredjeplatsen.
– En tredje häst slog av honom precis på linjen och han förlorade väl med ett halvt huvud. Han hade bara gått ett 1.23-jobb över 1600 meter som snabbast inför årsdebuten och visade att han har utvecklats mycket som häst under vintern. Jag trodde att han skulle behöva ytterligare något lopp innan han sprang de tiderna men han överraskade mig helt klart, säger André Eklundh.
På söndag är det återigen tränare Eklundh som sitter upp bakom Uncle Töll. Ekipaget ser ut att bli favoriter i det första Grand Slam 75-loppet på Årjängstravet.
Från ett tredjespår bakom bilen tror han på bra chans att leda loppet från start till mål.
– Han är väldigt kvick i benen. Inte extremsnabb men han vill ju gärna följa med från början och det är helt klart ledningen som gäller, säger Eklundh.
Uncle Töll trivs bra i ledningen och tävlar bäst ”häst mot häst”, som tränaren uttrycker det.
– Han försvarar sig väldigt bra i ledningen och nu är det dessutom meningen att vi ska dra skorna för första gången i hans karriär. Jag har känt länge att han är en barfotahäst. Han har helt klart den aktionen. Så jag tror på bra chans.

"Försöka toppa honom till i höst" 
Stall Åby äger Uncle Töll som är uppdelad i 20 andelar. Omkring tolv personer är med och äger Uncle Töll som kanske kan vara något för årgångsloppen i höst.
Årsdebuten var ett så stort fall framåt att Eklundh känner att han eventuellt kommer att behöva koncentrera sig på vad som ska hända efter sommaren.
– Är han bra igen på söndag får vi verkligen lägga upp en plan om hur vi ska försöka toppa honom till i höst då det är dags för typ derbykvalen. Om han visar de kvaliteterna vill säga och det tycker jag faktiskt att jag fick lite vibbar av senast.
Vilken häst är tuffast emot i söndagens GS75-1 tycker du?
– Jag har blivit lite imponerad av Paw Mahonys 4 Millmighty som har spåret utanför oss. Så det gäller att komma före den. Jag vet att de har lite tankar om det norska derbyt med den hästen. Men det är nog inte allt för enkelt att plocka ner Uncle Töll från ledningen. Om Mahonys häst ska slå oss utvändigt måste den vara riktigt, riktigt bra.
I GS75-3 kör du Markus Elo Aki-tränade 5 Easy Peak som galopperade med segern på gaffeln i den senaste starten. Vad säger du om den?
– Det var andra gången jag körde henne. Kapacitet finns helt klart men det är en häst som har lite svår att få till det. Tyvärr tappade hon travet senast och galopperade på upploppet. Skulle hon få travet att stämma är hon bra för klassen. Jag har dock mycket svårt att sätta in hästen i loppet nu, säger André Eklundh.
Sofia Aronsson tränar 1 Hobby de L’iton (GS75-7) som du vann ett V75-lopp med så sent som i december. Sexåringen har inte vunnit på fyra starter i år. Chansen?
– Senast fick han gå redan 700 kvar på V75 på Åby för att hinna runda en tröttnande häst före den sista kurvan och speeden ebbade ut lite. Jag tror han kommer mer och mer för varje start då han varit mycket sjuk i vinter. Det är en bra häst i grunden och utan att ha koll på motståndet måste jag tro på ganska bra chans i Årjäng.
Det låter ändå som att du tror på bäst chans med Uncle Töll?
– Ja, absolut. 

Mikael Wikner, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  

Grand Slam 75 tips Vaggeryd söndag 3 maj 2020

Här kommer GS75 / Grand Slam 75 tips idag inför Vaggeryd söndag 3 maj 2020. Tipset levereras i form av ett Grand Slam 75-system med en total kostnad på 360kr. Grunden i systemet är att först välja två riktigt bra spikar och sedan bygga ut med fler hästar i de övriga loppen. I de mer osäkra loppen adderas extra hästar för att skapa en bra mix och öka vinstchanserna.

Kommentera gärna vilka hästar du spikar inför Grand Slam 75 på Vaggeryd söndag 3 maj 2020 eller dela med dig av dina bästa Grand Slam 75 tips.

Grand Slam 75 tips 2020-05-03
Avd. System  
1 8,6,5,10  
2 11 Silent Honor (Carl Johan Jepson) 
3 6,4  
4 5,6,2  
5 4,1,10  
6 4,6,8,7,11  
7 2 Ad Hoc (Carl Johan Jepson) 

Inför Grand Slam 75: Den där Liza har ett jädra humör

Vaggerydstravet strax söder om Jönköping står värd för söndagens Grand Slam 75. Olof Thorson är tränare på amatörbasis med licensen på Åby och åker från Varberg med tre av stallets hästar.Thorson kvalade in Liza With a Z i juli som treåring och har suttit bakom vid de flesta av stoets 115 starter under sju tävlingssäsonger….
Läs mer

Grand Slam 75 tips Solvalla söndag 26 april 2020

Här kommer GS75 / Grand Slam 75 tips idag inför Solvalla söndag 26 april 2020. Tipset levereras i form av ett Grand Slam 75-system med en total kostnad på 360kr. Grunden i systemet är att först välja två riktigt bra spikar och sedan bygga ut med fler hästar i de övriga loppen. I de mer…
Läs mer

Inför GS75: Stora brorsan Djuse vandrar över Bällstaån

Fyra travtokiga bröder som alla gått sin egen väg mot framgång.Men plötsligt har tre av bröderna Djuse hamnat under samma tak, på storebror Mattias träningscamp Hårby Gård belägen mellan Bålsta och Enköping. Det hela skedde lite av en slump.Yngste bror Magnus, 19, har gjort kometkarriär som catchdriver och behövde en mer strategisk hemort än Östersund…
Läs mer

Grand Slam 75 tips Årjäng söndag 19 april 2020

Här kommer GS75 / Grand Slam 75 tips idag inför Årjäng söndag 19 april 2020. Tipset levereras i form av ett Grand Slam 75-system med en total kostnad på 360kr. Grunden i systemet är att först välja två riktigt bra spikar och sedan bygga ut med fler hästar i de övriga loppen. I de mer…
Läs mer

Inför GS75: Jakobsson har flera kantbollar på miljonspelet

Färjestad-tränaren har inte långt till Årjäng-travet som ligger nästgårds i Värmland. Magnus Jakobsson kan banan utan och innan och har fem hästar med sig i transporten på söndag. Flera av dem här hårt betrodda och ska räknas tidigt. Så här säger Magnus själv om sina chanser i tur och ordning. – Global Vincennes (GS75-2) har…
Läs mer

Grand Slam 75 tips Halmstad måndag 13 april 2020

Här kommer GS75 / Grand Slam 75 tips idag inför Halmstad måndag 13 april 2020. Tipset levereras i form av ett Grand Slam 75-system med en total kostnad på 360kr. Grunden i systemet är att först välja två riktigt bra spikar och sedan bygga ut med fler hästar i de övriga loppen. I de mer…
Läs mer