Spelade för 72 kronor – vann en kvarts miljon på GS75®

I söndags avgjordes Grand Slam 75® på Charlottenlund. Trots att tre av storfavoriterna infriade förväntningarna blev utdelningen för sju rätt hela 246 088 kronor då två skrällar också hittades på den rätta raden. En av de som lyckades pricka in samtliga sju rätt var en man från Ängelholm som på ett mycket litet system spelade in hela 251 984 kronor. En vinst som han ännu inte var medveten om när vinnarambassadören Hans G Lindskog ringde honom på jobbet för att gratulera på måndagsmorgonen.
– Jag höll på att flytta i söndags och glömde helt bort att jag spelat. Jag brukar mest spela på V75® och det här var en ren skojgrej egentligen.

”Alltid plocka med någon skräll”
Den lilla kupongen byggdes på två spikar, tre tvåhästarslås och två lopp med tre hästar streckade. Omgångens största favoriter Go On Gardenia samt Extreme (bilden) spikades framgångsrikt. Storskrällen Armani Hyrdehöj lyckades vinnaren pricka in på bara tre hästar.
– Det var många danska hästar som jag inte kände igen. Men Extreme kände jag igen och tyckte att han var ett säkert kort. Jag brukar annars gå efter statistik när jag rullar igenom startlistan. Ren segerprocent och hur snabba de är. Och sedan ska man alltid plocka med någon skräll. Det är det som ger pengarna i slutänden, berättar mannen.
Travintresset har funnits där under de senaste åren för vinnaren som vanligtvis följer tävlingarna intensivt när V75 avgörs på lördagarna.
– Spänningen är den största dragningskraften. Jag gillar att utfallet av loppen beror på så många grejer. Det finns så många kombinationer man måste ta i beaktande. Resultatet är beroende av väder och vind, samt hur både hästen och kusken mår.

Solceller till huset
Pengarna kom lägligt då han köpt ett hus så sent som i förra veckan.
– Jag darrar lite fortfarande, det här är den högsta vinsten jag vunnit hittills. Det var perfekt tajming och jag kommer att lägga allt på huset. Solceller blir det nog, säger en strålande glad vinnare.

Julia Björklund

Nu finns alla start- och resultatlistor på en ny webbsida. Du hittar den här https://print.atg.se
Nyheter, reportage och andra texter kommer fortsatt att finnas här på Kanal75.se men start- och resultatlistor försvinner inom kort.
Om ni sökt och inte fått inloggningsuppgifter till nya sidan för start- och resultatlistor skickade till er under vecka 41 så ber vi er kontakta er avtalsansvariga eller startlistor@atg.se.”

All entries and results are now available on a new website. You can find it here
https://print.atg.se.
News, articles and other texts will still be available here on Kanal75.se but entries and results will disappear shortly.
If you have applied for and have not received a login to the new website for entries and results sent to you during week 41, we ask you to contact your contract manager or to startlistor@atg.se

Senaste inlägg om resultat, tips och nyheter:

You can leave a response, or trackback from your own site.

Skriv en kommentar