GS75®: Lätt för Leos nya montéstjärna

 Att kombinera rollen som tränare och landets ledande montéryttare kan vara tufft.
Men det kan också ge fördelar.
Att Zlatan Knick kom i Emilia Leos vård beror just på hennes framgångar i sadeln de senaste åren.
– Det var ägarnas önskemål att hästen skulle tävla i monté, det var därför de ringde mig. Jag har ju sett den här hästen, och det var jätteroligt att de ringde, för jag har sagt många gånger att jag tror att ha ska passa i monté. Det var kul att det blev så bra, berättade Leo efter segern värd 100 000 kronor.
– Man måste ha respekt för montén, att det sliter på hästarna. Nu kommer vi att gå igenom honom. Förhoppningsvis kan vi tävla på lite i vinter, både i sulky och monté.

Dubbel för Wallin
Omgångens största favorit Xanthis Delicious kunde kosta på sig fjärdespår runt hela slutsvängen och ändå avgöra enkelt för Magnus A Djuse.
Det gav en tränardubbel för Fredrik Wallin vars nyförvärv Super Sarah övertygat stort i händerna på storebror Mats.
Att Vincent Eliasson bjöd på en knall bakom sin egen Gas n’Gold hjälpte upp utdelningen till 9 672 kronor för sju rätt. På femmorna blev det jackpot vilket innebär att 2,6 miljoner kronor går vidare till Solvalla om två veckor då kommande söndag kör V75 med Breeders’ Crown-semifinaler.

Robin Johansson, Kanal 75

Nu finns alla start- och resultatlistor på en ny webbsida. Du hittar den här https://print.atg.se
Nyheter, reportage och andra texter kommer fortsatt att finnas här på Kanal75.se men start- och resultatlistor försvinner inom kort.
Om ni sökt och inte fått inloggningsuppgifter till nya sidan för start- och resultatlistor skickade till er under vecka 41 så ber vi er kontakta er avtalsansvariga eller startlistor@atg.se.”

All entries and results are now available on a new website. You can find it here
https://print.atg.se.
News, articles and other texts will still be available here on Kanal75.se but entries and results will disappear shortly.
If you have applied for and have not received a login to the new website for entries and results sent to you during week 41, we ask you to contact your contract manager or to startlistor@atg.se

Senaste inlägg om resultat, tips och nyheter:

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.